maandag 19 maart 2018

Plezant

Een plezant weekend gehad. Buiten in zijn kouwe sop laten gaarkoken, en binnen een koestersfeertje gecreeerd . Het allerlaatste, wat gedegradeerd, schaatsfestijn gezien . Een berg oud textiel verzameld voor de kringloopophaal. Lekker gerommeld met kaarten fabrieken. Me rotgezocht naar mijn id-kaart, ivm de verkiezingen en om kopie op te sturen naar bank. Gevonden, goede scanapp gevonden (office lens), heel veel oude foto's geupload naar Box(cloud). Een pan snert gebrouwd en grotendeels opgegeten, rest in vriezer voor koude dag. Enfin een produktief en ontspannen weekeinde, zodat ik vol nieuw elan de nieuwe week tegemoet ga.
Komende week een verjaardag, verkiezingen en hopelijk bezoek om eindelijk nog het Rob Scholtemuseum met een bezoek te vereren.
Volgend weekend was overleden vriend D jarig geweest, even langs het graf .
Zeer tevreden, lol in mijn bromtol.

4 opmerkingen:

 1. Op naar de nieuwe week na een heerlijk weekend! Goh wat word ik blij van die logjes van jou! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rob Scholte museum wil ik ook nog graag heen! Mag hij er nu blijven van de gemeente? Wat een schande dat ze zo'n publiekstrekker weg willen hebben uit Den Helder, zo'n man met zo'n initiatief moet gekoesterd worden,ze weten gewoon niet wat ze in huis hebben daar!
  Hoop dat je er over schrijft als je erheen geweest bent, en veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij weigert eruit te gaan. Laat het op ontruiming aankomen. Binnen 14 dagen kun je er ws nog terecht. Rob was zelf niet het toppunt van redelijkheid in het hele toneelstuk, trouwens. Gemeente is idd niet erg meedenkend ook.

   Verwijderen
  2. Hahaha nee Rob is inderdaad (bijna) altijd controversieel.
   Maar soms mag dat van mij.

   Verwijderen