vrijdag 16 maart 2018

Het jeukt

Deze week al in totaal een  uur in de tuin bezig geweest en  dat begint een heel klein beetje te tonen. Zin in buiten groeit, maar de temperatuur gaat een paar dagen duiken, dus is het de vraag of het dan kan.
De ongebruikte magnetron , wat bijbehorende schalen en twee zakken gordijnen staan klaar om afgehaald te worden. Hopelijk vanmorgen door de van dak voorziene zwerver. hij blij ik ruimer.
Voer langzaam mijn aktiviteiten op.
Dat stimuleert en ik krijg ook weer zin om kaarten te maken. Eentje speciaal voor de mokumse kennissen waarvan vrouwlief net een zware hartoperatie heeft meegemaakt. Eentje voor een jarige heer.
Ja ik heb er zin in. Voel me ook goed, de griep ( klop klop) is mijn huis voorbij gegaan  en dat lijkt een wonder, want iedereen die ik ken, heeft wel de beurt gehad.
Van morgen komt het praatmaatje , fijn.
Nog een allerlaatst schaatsevenement en hoera het wielerseizoen is alweer gestart. Jongens, die paar vriesdagen kunnen we wel aan.

5 opmerkingen:

 1. Balen dat het weer zo koud wordt. Ik kwam net een beetje in de stemming.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier precies hetzelfde. Heb afgelopen zaterdag ook al gesnoeid, niet wetende dat het nog zo koud zou worden. Doe nu ook niets meer in de tuin tot de vorst weer helemaal weg is, veel te veel risico op vriesschade aan planten en struiken. Kan me ook zo verheugen op de lente, al het nieuwe leven in flora en fauna, de langere avonden en hopelijk veel zon.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook wel klaar met die kou. Het wordt tijd voor standvastig lenteweer. Ik zou de groene blaadjes wel uit de grond willen trekken. Geduld, het komt goed! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mens, wat geniet ik toch van je logjes elke dag!
  Weer zo heerlijk positief, ben zo blij voor je!
  En die kou is zo voorbij, dan gaan we weer de goeie kant op!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geduld, geduld...nog even wat vriesweer, maar dat is maar van korte duur.

  BeantwoordenVerwijderen