vrijdag 23 maart 2018

Grote dag

Yep, eindelijk gaat een lang steeds opgeschoven bezoek van lieve vrienden, door. We gaan eerst even bijpraten en wat gebruiken in een tentje vlak bij het station en dan koersen we naar het beruchte Rob Scholte Museum. Het is, ondanks een negatieve uitspraak van de rechter, nog open, al zal dat niet lang meer duren. Dus een laatste kans. Ben benieuwd, hij heeft een grote verzameling kunst van anderen naast zijn eigen werk, dus allicht veel te bekijken. Hoe het bezoek daarna wordt ingevuld zal vanzelf blijken.
Gisteren weer een tuinstoel schoongemaakt. Een Robertskruidplantage opgerold. Kartonnen dozen opgeruimd, rommelhoekje in kamer wat gefatsoeneerd, naast het plegen van een afwas en andere gewone klusjes. Niet te veel in verband met vandaag fris en fruitig  kunnen zijn.
Lig goed op schema met deze dingen, en heb het gevoel eindelijk een inhaalslag te maken.
Voorheen begon ik op de betere dagen altijd vol goede moed maar werd vaak voortijdig gestopt door het lijf, waarna zo'n initiatief nooit werd afgemaakt omdat de puf ontbrak en de moed mij in de schoenen zakte. Nu doe ik elke dag deelklusjes die wel tot resultaat leiden, omdat de grote inzinkingen ontbreken. Dat geeft de burger wel moed.
Maar vandaag gaat alle energie naar iets leuks, mooi toch?

7 opmerkingen:

 1. Over 2 weken ben ik in de buurt. Is het Rob Scholte museum dan nog open denk je?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maak er samen een gezellige dag van, veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat geweldig om te lezen datje je zelf zover hebt gefixt dat je dot allemaal weer kunt doen. Zo knap hoe je dat geflikt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoop dat je een heerlijke dag zult beleven!

  BeantwoordenVerwijderen