dinsdag 20 maart 2018

Gaaaaaaaan

Kom nu maar weer terug, lente, zonder ijsfohn. Ik wil tuinieren, krantje lezen buiten en vooral er op uit. Gisteren verlieten dus na twee grote zakken gordijnen, ook vier zakken kleding en overig textiel het huis, en de magnetron is ook verdwenen.
Ik fabriekte van twee van de gemaakte kaarten, persoonlijke kaarten voor vrienden. Ik ruimde weer een beetje op en begin steeds meer lol daarin te krijgen. Het geeft een zeer voldaan gevoel en ik merk dat ik wat overblijft,  intensiever gebruik.  Aangenomen broer kwam langs wat altijd uplifting is.
Ik maakte van yacon ( japanse knol die vrijwel als appel smaakt) en witlof met een ei en verse kruiden een heerlijke salade, die met een maiswafel met kaas, ruim voldoende vulde, dus groenten genoeg en vitamientjes die vrolijk door het lijf dansen.
Ja, ik ga heel lekker!

3 opmerkingen:

  1. Heerlijk he als spullen je huis gaan verlaten, het ruimte gevoel wat je dan krijgt is super! Nooit meer wil ik zoveel spullen in mijn huis! Ben al heel lang bezig maar krijg er steeds meer lol in en meer rust in huis. En bijkomend voordeel, schoonmaken gaat steeds sneller! Mina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Opruimen kan zo heerlijk zijn. Ik word er ook altijd vrolijk van.

    BeantwoordenVerwijderen