vrijdag 30 maart 2018

Antiek

Hoewel ik me door de geheime olie steeds jonger voel worden, ben ik natuurlijk toch een ouwe tut met AOW. En sommige ' nieuwe' dingen, daar zie ik het nut niet van in. Internet &co wel, al jaren geniet ik van digitale mogelijkheden. Er gaat een hele wereld open met boeken, films, info, contactmogelijkheden, muziek, nieuws en wat niet.
Maar dat iedereen Netflix schijnt te hebben? Je hebt toch al tv? Tientallen kanalen met evenveel verschillende programmeringen en de mogelijkheid tot terugkijken of op te nemen. Het is mij zelfs teveel en dan kies ik liever voor lezen bv. Netflix heeft vooral een groot aanbod in series en films. Die kijk ik juist steeds minder. Via Youtube of andere sites kun je ook daarvan veel vinden als je je verveelt. Ik heb twee mediaboxen met harde schijf, de een zit vrijwel vol met mooie muziekoptredens, films en docu's, de ander al bijna voor de helft....... kom er maar sporadisch toe om weer wat te bekijken en dan ook te wissen. Nee, dat abonnementsgeld hou ik liever in eigen zak. Vervelen doe ik me toch niet.
Gisteren nog ( platonisch) herenbezoek gehad en me onledig gehouden met afwas, opruim, praatmaatje ( wiens verhuisplan werd afgeschoten ) en lezen.
Vandaag niets echt op de planning, en dat is ook fijn.
Een dag voor stilte en rust en veel nadenken, niet piekeren, maar het leven even kans geven in te dalen. Mijn innerlijke monnik de ruimte geven.

4 opmerkingen:

 1. Netflix heb ik niet en tv kijken doe ik nauwelijks. Hooguit een quiz.
  Fijn weekend, monnik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben gratis netflix van de buurvrouw. Dus is het niet erg,dat we maar zelden iets kijken. Meestal docu's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben een groot Netflix fan. Ik keek juist zelden tv. Vergat dingen op te nemen die me leuk leken om overdag te kijken (ik kijk nooit in de avond). Nu met Netflix kijk ik wanneer ik wil en ik vind t een heerlijk ruim aanbod.
  Ieder zijn ding ­čśë

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alaska USA Finance and Capital Limited biedt momenteel alle soorten leningen aan aan het publieksbelang van 3%. We verstrekken leningen binnen het bereik van €10,000.00 tot €500,000,000.00. Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Alle ge├»nteresseerde aanvragers moeten hun antwoorden sturen naar: unique2aal@gmail.com
  Phone #: +12542420879
  ..........................
  We give out loans within the range of €10,000 to €500,000,000.00 euros. Our loans are well insured for maximum security is our priority. Note: all emails are t be forwarded to { unique2aal@gmail.com } Phone: +12542420879for more info.

  BeantwoordenVerwijderen