maandag 26 februari 2018

Zo hé

Deed ik de luxaflex open en zag twee nijlganzen wandelen op de wallekant van de gracht pal voor mijn huis. Ik was natuurlijk te laat met foto' s maken, maar keek wel raar op. Ondanks het feit dat nijlganzen niet meer zeldzaam zijn, had ik ze nog nooit hier langs de gracht zien banjeren. De gracht die trouwens dichtgevroren is.
Enfin afgekickt van dagtv met vrijwel elke dag schaatsen, ben ik weer wat aktiever. Gister mijn twee soort citrusazijn uitgezeefd en verdund in spuitflessen gegoten. Een op basis van appelazijn, de ander op natuurazijn. Dus zowel culinair en beauty ( haarspoeling) als huishoudelijk schoonmaakmiddel is voorzien, en het ruikt heerlijk. De zelfgemaakte appelazijn is nog lang niet klaar, de kou doet het fermentatieproces vertragen.
Er staan allerlei klusjes in de wacht voor deze week, profiteren van de kou om de koelkast/vriezer uitgebreid te schonen bv.
Dus veel plannetjes.
Lekker rotzooien en van de huiswarmte genieten.

3 opmerkingen:

  1. Lijkt mij echt leuk om aan een grachtje te wonen, er is altijd iets te zien. Misschien kan er binnenkort ook nog op de gracht voor je huis geschaatst worden, dan is het helemaal live naar schaatsen kijken. Het is nu echt weer om in huis bezig te zijn om straks, als het lente is, tijd te hebben om lekker buiten bezig te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo is het, lekker binnenklusjes doen. Hoewel je wel naar buiten wilt om je bevroren spullen even te parkeren neem ik aan! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen