zaterdag 17 februari 2018

Goud

Esmee Visser, een overdonderende gouden plak. Debutante die wat ervaring kwam opdoen.... prachtig!
Vanmorgen lag er een witte glinstering op de daken, een heel klein beetje nachtvorst. Lekker droge lucht en heldere frisheid buiten. Mooi dagbegin.
De markt wacht en verder geen gewoon schaatsen, wel shorttrack enzo. Ik zal alle tijd hebben om een grote prak hobbypapier uit te zoeken. Als ik zin heb, want er is natuurlijk ook de krant,  een  afwas en wat er zoal spontaan voorbijkomt.
Go with the flow.

Wat ook goud is; het KOBO PLUS abonnement voor mijn e-reader. Een keur aan nieuwe en oudere boeken en ik hoef maar te kiezen. Ik voel me een soort boeken-Dagobert Duck, ik kan er in zwemmen en voel me steenrijk.
En ik lees me echt een slag in de rondte, zo heerlijk.
Via internet ook nog kranten en andere nieuwsbronnen en verdieping van onderwerpen die me interesseren.  Mijn Pocket-app staat vol met onderhoudende artikelen en is ook een encyclopedie van te onthouden adressen, links en ander nuttigs.
Dat mijn koppie nog niet openbarst van alle info die ik tot me neem, is een mirakel.

Dus mijn golden years zijn goed gevuld.

2 opmerkingen:

  1. Geniet maar lekker van je golden years!
    Ik ben ook weer aan het lezen. Zet op mijn blog waar ik mee bezig ben. Alleen het boek wat er nu staat heb ik al uit. Ben nu met een manuscript bezig, dat boek moet nog uitgegeven worden. Ook weer spannend en verrassend en heerlijk om te redigeren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh , dat Kobo Plus abonnement , heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen