zondag 28 januari 2018

Klein/groot

Vroege Vogels staat op, ben benieuwd naar de tuinvogeltelling wat betreft de merels. Hier zie ik af en toe eentje, maar mijn tuinmerels zijn gesneuveld door een virus. Ik mis ze.
Ben weer een opruimprojectje gestart, wat een troep bewaart een mens toch.  Kleine flesjes en vaasjes voor losse bloemetjes, bakjes en doosjes, knutselspullen, die je meteen weer vergeet. Ontrommelen dus.
Stapjes, klein maar toch. Een minimaliste zal ik nooit worden, maar iets minder hoarderig mag wel.
Maar ik heb wel het licht gezien.
En zo heb ik rustige dagen, met kleine bezigheden die me zeer tevreden maken.
Ik kook, doe een boodschap, lees veel , ruim op en denk na. Kijk wat schaatsen, een NK dat niet veel voorstelt maar toch......, lees nog meer en vrij veel met de katjes. Het lijkt saai maar is dat niet. Ik leef groots in mijn kleine wereld.
.

7 opmerkingen:

 1. Voor het eerst zien we heel regelmatig een stelletje vlaamse gaaien. Mooie beesten zijn het, jammer dat ze zo graag jonge zangvogeltjes eten
  De bonte specht komt gelukkig ook nog regelmatig.
  Maar het is minder druk dan vorig jaar, de boom op de hoek van de buurtuin was ziek en veel vogels gebruikten die als aanvliegpunt. Er staat nu een kleine boerenjasmijn, hopelijk is die volgend jaar flink gegroeid en komt er weer wat meer bezoek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier zijn de merels weer terug! Mooi om mee te maken. Ik word altijd erg blij van jouw blogs. Ook ik heb een "saai" leven en geniet daarvan. Van jou kan ik le(z)ren dat ik nog meer kan genieten, ondanks de tegenslagen in t leven. Fijn, een extra "leraar" op afstand. Jouw blogs hebben zin!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het zelfde soort leven als jou en vind het fijn, gelijkmatigheid, rust en vrede in mezelf. Kan zo genieten van kleine dingen en de natuur en dat herken ik ook in jouw blogs. Fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niks mis met een groots leven in een kleine wereld. Volgens mij zou het een stuk beter met de wereld en de mensheid gaan wanneer meer mensen konden genieten van hun eigen wereld in plaats van meer en verder nodig te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goede dag iedereen, dit is mijn getuigenis over hoe ik een $ 758.700.000 Powerball Jackpot-loterij won. Ik wil deze gelegenheid gebruiken om Great DR ULTIMATE te bedanken voor het uitbrengen van de winnende spreuk voor mij om de loterij te winnen van een $ 758.700.000 dollar loterijticket. Ik speel de afgelopen 3 jaar loterijen en heb er nooit een gewonnen. Sindsdien ben ik niet in staat geweest om een lotto te winnen en ik was zo van streek en ik had hulp nodig om deze mega miljoen loterij te winnen. dus ik besloot om online te gaan en hulp te zoeken, daar zag ik zoveel goede getuigenissen over deze man, DR ULTIMATE, over hoe hij lotto lotto een geluksprijs heeft gegeven voor mensen om de loterij te winnen. Ik nam ook contact met hem op en vertelde hem dat ik de powerball-loterij wilde winnen, hij wierp een spreuk voor mij die ik gebruik om te spelen en won $ 758.700.000 dollar aan power ball-loterij. Ik ben deze man zo dankbaar, voor het geval je hem ook nodig hebt om je te helpen winnen, je kunt hem contacteren via zijn e-mail: (ultimatespellcaster21@gmail.com) of WHATSAPP hem op (+1 {325} 2619144] hij zal Ik zal hem voor altijd helpen zoals hij mij heeft geholpen. Ik zal hem voor altijd dankbaar zijn en altijd het goede werk van hem aan de hele wereld getuigen. Neem contact met hem op via e-mail (ultimatespellcaster21@gmail.com) of whatsapp op (+1 {325} 2619144} hij zal u zeker helpen om elke vorm van loterij te winnen

  BeantwoordenVerwijderen