woensdag 13 december 2017

Kriebel

Nog niet eerder begon de donkerte van deze periode me te benauwen als nu. Waarom dit jaar dan wel? Misschien omdat er veel hartstikke grijze dagen zijn, waarin ook het daglicht niet echt helderheid brengt. Sommige dagen zijn alleen door te komen met vele lichten aan in huis, wat gezellig lijkt, maar me nu irriteert.
Enfin het gaat vanzelf over.
Gister was een bezig dagje. De zithoek werd even geheel onderhanden genomen, waarbij mijn hulp het leeuwenaandeel van het werk deed, maar ik toch hielp met het meubels verschuiven enzo. Ik had er spierpijn van. Toen kwam Broeder G. Altijd fijn en daarna vriendin B, die me al verraste met een zeer vroegtijdig verjaarskado, een prachtige
Hundertwasser kalender. Heel blij mee.
Het was een fijne middag en de lieve pup Sari van mijn vrirndin, die meekwam, was een leuke toevoeging. Het mooie dier is pas drie maanden maar al heel braaf. En de katten kregen geen hartaanval. Zij geloven sterk in de veiligheid die ik ze bied, zodat rondsnuffelend hondje zowaar met enige argwaan werd getolereerd. Nu heeft B zelf ook katten, dus van zelf was het dier niet invasief naar mijn katten toe. Het was leuk om te zien hoe de katten zich niet lieten imponeren.
Vandaag heb ik de biotas en appie op het lijstje staan en verder even niks. Even pas op de plaats.
Lekker bankhangen, luxe hoor!

4 opmerkingen:

 1. Ik denk zelf nu ook vaker aan de lente en zonnige lange dagen vol licht en leven. Nog maar een week en daarna wordt het iedere dag weer iets langer licht, heerlijk. Vind deze periode altijd een tijd van bezinning en reflectie. ook waardevol.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I think this is one of the most significant information for me.
  And i’m glad reading your article.
  But should remark on some general things, the web site style is perfect,
  the articles is really great : D. Good job…
  ผลบอล

  BeantwoordenVerwijderen