donderdag 28 december 2017

Jaar

wat bracht het afgelopen jaar me ?
Vooral gezondheidszaken. Het ging een paar keer niet goed, ik blesseerde mijn hand, had een abces dat wat onrust zaaide, er was een nierbekkenontsteking en een colitisoproer. Overal goed overheen gekomen, gelukkig. Sinds ik naast CBDolie( nu pasta) ook voor de nacht een kleine hoeveelheid THC ben gaan gebruiken, slaap ik weer geweldig goed en nam mijn energie behoorlijk toe, wat niet alleen mijn aktieradius verbreedde, maar vooral mijn leven een positieve opstoot gaf en geeft. Het leeft zoveel prettiger als je energie niet met die grote zwarte gaten doorschoten is, maar dat je weer normaal herstellen kunt. " Normaal" zal het nooit meer worden,maar zoveel verbetering is toch een wonder voor mij.
Er is meer rust en tevredenheid in mijn leven en ook op het gebied van mijn contacten is het goed, kwaliteit voor kwantiteit.
Ik eet nog steeds gluten- en lactosearm ( heel af en toe wel iets, doet geen pleuris uitbreken, maar te vaak wel), viel af en voel me zeer content.
Een verlies was het kwijtraken van mijn vaste hulp,maar de vervanging is niet slecht.
De katten zijn gezond. Ik hou nog steeds van lezen muziek en natuur, dus ik hoop dat de toekomst zonnig blijft, al zijn er mensen met nare ziektes en wordt de kring getrouwen kleiner met de jaren.
Op naar de toekomst.

3 opmerkingen:

  1. Je hebt er vertrouwen in en dat is een heel goed teken! Ik wens je alle goeds voor het nieuwe jaar! XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi jaar, Hopelijk gaat het zo verder,vast met weer nieuwe inzichten

    BeantwoordenVerwijderen