vrijdag 20 oktober 2017

Warm

Van warm buiten naar plotsklaps binnen warm maken. De kranenzomer is voorbij.
Tja, de bollen zitten in de grond en de kachel snort, het is goed.
Die bollenaktie werkt nog na in mijn energieniveau, ben nog niet goed hersteld en dat is een tegenvaller. Ik waande me te gezond en moet erkennen dat de ME-klachten niet uitgeroeid zijn, alleen  de grenzen wat opgetrokken. Er over heen gaan in stevige mate, wordt nog steeds afgestraft. De herfsttijd zal ook een rustige tijd worden waarin ik grondiger kan herstellen. Terug naar de bank jij.
Het was een geweldige zomer, maar overmoedig gedrag kan ook nu niet zonder repressailes blijven. Hopelijk kom ik langzaam terug naar   betere energiewaardes.
Maar die fantastische zomer neemt niemand me af.
Praatmaatje komt en dat is gezellig.
En weekend, en soep en stamppot, mmmm.

5 opmerkingen:

 1. Ik vind dat normaal eigenlijk dat je moe bent als je een dag stevig gewerkt hebt, wij zijn van dezelfde leeftijd en ik heb ook altijd een dag nodig om weer bij te komen. Dan wil ik nog net zo hard en zo veel werken als 20 jaar geleden, maar dat gaat niet meer en dan weet ik van mezelf dat ik eerder op de rem moet trappen. Wellicht gaat het na een paar dagen goed rusten weer een stuk beter, net als Izerina al aangaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi dan dat vandaag de natuur ook aangeeft dat je lekker rustig aan mag doen en de regen tegen de ramen mag horen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was maandag, en nu nog afgemat moe... ik wacht af....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Iedereen is moe na een zo'n klus Vlasje! Maar rustig aan terug naar je prettige level moet goed voelen... Neem je tijd!
  En nee, deze zomer was positief tot en met, dat pakt niemand je meer af!

  BeantwoordenVerwijderen