zondag 22 oktober 2017

Sex and drugs en rockandroll

Tja dat is nu mijn leven...onder andere tenminste.
Er is veeeeeeeeel meer in mijn leven , maar dit trio is er gewoon nog steeds.
Natuurlijk is de muziek er , al zijn klassieke muziek en stilte ook favoriet.
Drugs, vroeger beperkte ik me tot alcohol, nu is die al jaren foetsie, maar is er sinds kort Cannabis in de vorm van heel lage dosis THC en CBD olie. Nog steeds een goeie vondst, want mijn lijf voelt veel beter.
Sex was jaren na een #metoo gebeuren ook ver van mijn bed geworden. Sinds enige jaren is het plezier terug, al heb ik geen man om dit voorzichtig samen uit te proberen, dus ben ik solo. Tot mijn grote blijheid, al werd er door sommigen geschokt op gereageerd toen ik daar wat over schreef. Nee een trauma en een blokkade is normaal, zeg. Gelukkig ben ik vrijdenker en trek me daar niets van aan.
Laat mij maar lekker heidens leven, ik ben er zo blij mee!
Old people now how to rock, we invented it!

9 opmerkingen:

 1. Heb het toen gelezen! Super hoor, kom er maar gewoon voor uit.
  En die laatste zin van je vind ik helemaal geweldig! Genieten van ALLES.. In mijn geval genieten van ALles... of mag ik dat niet schrijven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je mag alles schrijven! En geloven en denken.

   Verwijderen
 2. Raar eigenlijk dat op sex gebied in de media alles besproken en getoond word, maar dat je als alleenstaande solo van sex geniet en daar voor uitkomt blijkt dat veel mensen dat maar vreemd vinden. Maar als alleenstaande is mijn zin in sex nog steeds aanwezig, maar als je niet met jan en alleman het bed in wilt duiken en nog steeds niemand tegengekomen bent met wie een relatie mogelijk is dan betekend dat toch niet dat je sex maar uit je leven moet bannen? Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed om alles doorbloed te houden en precies wat Petje Pitamientje al zei.

  BeantwoordenVerwijderen