maandag 23 oktober 2017

Ommezwaai?

Het afgelopen weekend was een ouderwetse; voornamelijk bank en lezen. En het voelt goed aan, mijn lijf voelt fitter. De pijnlijke moeheid lijkt weg, maar hoe dat zich na wat inspanning houdt, moet nog uitgeprobeerd worden.
Een afwas, wat opruimklusjes en wat schoonmaakgedoe en dan zien we verder.
Altijd een verrassing met dat lijf van mij.
Als proef ben ik even zeer laag aktief op Facebook, er ging veel tijd in zitten en dat begon me te ergeren. Ik gluur nog wel eens, maar vooral om nieuws van vrienden bij te houden.
Het verzamelen van gegevens staat me ook nogal tegen.
Nieuwe week, nieuw begin?

3 opmerkingen:

 1. Ik heb op Facebook ook flink geruimd. Alle blogmaatjes ontvriend, want die volg ik immers al. En nog wat losse meldingen stopgezet. Heerlijk rustig.
  Ik zal hooguit wat verjaardagen vergeten. Nou ja, jammer dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker zo'n rustig weekend. Bij mij een ook, maar een soort van gedwongen door een griepje. Kon niet mee op kraambezoek bij de nieuwe kleinzoon van Jan, dat was balen.
  Ik heb Facebook gedeactiveerd. Heel af en toe even openen maar dan merk ik al dat ik er weer te lang achter zit. Al die info.. het hoeft allemaal niet. Denk er al een jaar over om het hele account te verwijderen. Maar mijn buitenlandse contacten raak ik dan ook kwijt. Messenger werkt sowieso, ook al is het gedeactiveerd, dus privé houd ik lekker contact met veel mensen.
  Net als Marja zal ik ook verjaardagen vergeten, maar dat is dan maar zo...
  Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als alleenstaande met buitenshuis wonende kinderen die hun mail nauwelijks meer lezen en weinig langskomen, want druk..is social media voor mij helaas onontkoombaar. Hoewel het ook weer niet veel toevoegt voor het onderlinge contact. Maar je moet als je alleen woont wel eens een beetje oppassen niet te vereenzamen en jezelf in je eigen overtuigingen vast te draaien. Ik werk als zelfstandige en ook dan is contact en bereikbaarheid een vereiste.

  BeantwoordenVerwijderen