dinsdag 1 augustus 2017

wondere maandag

Zoals hoort op maandag, rommel opgeruimd. Bij de apotheek allerlei oude spullen ingeleverd maar daar hebben ze weer wat nieuw: de lege insulinepennen moeten i9n een medisch afvalcontainertje aangeleverd worden en oude medicijnen ontdaan van etiketten. Gedoe... het wordt een verantwoord handelende burger niet makkelijk gemaakt. De oude batterijen kon ik bij de HEMA gewoon in een tonnetje kwijt.
Het huis van overleden vriend D bekeken. Het vordert en is foeilelijk, aan de achterzijde lijkt het wel een houthakkershut. Het is kleiner geworden omdat keuken badkamer zijn gesloopt en die worden nu inpandig op de begane grond geplaatst, hetgeen wel ten koste gaat van de leefruimte. Maar mijn pakkie-an niet.  Het wordt hopelijk een huis met een schone lei voor iemand.
Gezellig met zijn buum A in het zonnetje gezeten en bij gebabbeld. Thuis kookte ik een paar flinke verse bieten dus genoeg voor een warm gerecht, een salade en wat smoothie. Goed bezig, dus. En dan thuiskomen, koken en eten en niet moe zijn....................

3 opmerkingen:

  1. Toevallig ging ik gisteren ook naar de apotheek met een zooi oude medicatie. Dat van die etiketten is al een paar jaar bij onze apotheek. Hier ook pennen maar die hoefden niet in een container. Krijg je dat containertje van de apotheek of moet je dat zelf aanschaffen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh heerlijk hè.. het moet gewoon onwerkelijk zijn voor je, maar super!!

    BeantwoordenVerwijderen