zondag 27 augustus 2017

Pc ontdekking en overgangen

Sinds enige tijd is er een nieuwe Browser voor pc, tablet foon en alle besturingssystemen. Hij heet Brave en is bij zonder omdat: https://computertotaal.nl/artikelen/apps-software/brave-browser-onnavolgbaar-snel/. Snel dus en heel veilig. Ik heb hem inmiddels op al mijn apparatuur geïnstalleerd. Hij was in het begin niet helemaal stabiel, maar dat is al heel wat verbeterd en er zullen wel meer extensies komen naarmate het aantal gebruikers stijgt.
Prettiger dat je minder gevolgd wordt en een automatische adblokker je afschermt van schoenen of tassen.
Dat was een zondagmorgenklusje bij het afwerken van wat administratie. Verder heb ik vandaag niet veel gedaan. Het me ' gewoon goed ' voelen went al iets meer, zodat ik me ook niet manisch verplicht voel dingen te ondernemen, maar ook gewoon rustig thuis kan genieten van een lijf dat geen last is. Beetje rommelen, luieren en lezen, niet omdat ik niet anders kan, maar omdat ik er voor kies.
Laatste Zomergasten, dinsdag laatste Juttersmarkt en dan over naar de rest van het jaar. Met hopelijk een Indian Summer, ritjes, bos en paddestoelen, nog eenmaal vakantie hulp en eenmaal de 'oude' vast en dan een echte nieuwe vaste hulp. Terug naar reinheid en regelmaat, naar avonden met lichtjes aan, naar soepen en stoofpotten,  seizoenen zijn geweldig!

2 opmerkingen:

  1. Ik ga die Brave ook een opzoeken.. Ben altijd wel in voor nieuwigheidjes en als het deze voordelen heeft, niet verkeerd.
    Geniet lekker door!

    BeantwoordenVerwijderen