donderdag 26 maart 2020

Een poepie laten ruiken!

Het kan weer: onbekommerd windjes laten! Het gaat dus heel goed met de buik en ik bouw voorzichtig weer een werkende darmflora op! Hoera! Ook de bloedsuikers doen het rustiger aan.
Het was weer prachtig op mijn plaatsje, dus heerlijk buiten gezeten en meerdere kleine tuinklusjes gedaan! En ook dat voelt heel goed.
Er zit weer een beetje fut in het lijf en de rug doet weer redelijk wat ie hoort te doen.
Er kwam een chatbericht van een kennis, aardig mens al is hij psychisch een zorgenkind. Bood aan om te klussen of boodschappen te doen, hij verveelt zich kennelijk .uitgelegd  van quarantaine enzo en zeer hartelijk bedankt voor zijn goede gebaar. Is ook lief.
Misschien durf ik na het weekend weer naar buiten en kan ook even kijken hoe het in de supers gaat, misschien zelfs even naar binnen.
Maar voor nu al blij en opgelucht.
De C-wals dendert door, maar jongelui hebben vaak weinig boodschap aan 1,5 zie ik!
Ik leef van dag tot dag en genoot van Creatief met Kurk op tv  en neem kijkwaardige dingen op, want het gewone nieuws en de aktualiteiten zijn me te monomaan.

4 opmerkingen:

 1. Wat fijn voor je,dat het beter gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je je weer wast beter voelt.Het is een rare tijd voor iedereen. Doe rustig aan. Beterschap!

  Liefs Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik genoot van scheurgras. Moest hardop lachen om je titel en ja, zo waar. Als je dat weer kan (en durft) dan gaat het goed met de darmen. En je gevoel voor humor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je zo voorwaarts en omhoog schiet 💙

  BeantwoordenVerwijderen