dinsdag 3 december 2019

Opgeruimd

Omdat de retraite met grote stappen nadert, ben ik nu zeer in de opruimmodus. Het is bijzonder prettig om je te kunnen concentreren op andere zaken, als er zo min mogelijk klussen zijn blijven liggen. Dus zette ik de grijze bak buiten na ook de vuilbak in de keuken geleegd te hebben. Ging er een zak plastic afval naar de garage om vrijdag buiten opgehaald te worden. Werd de zak voor de kringloop buiten gezet, En ik ging de stad even in voor hat laatste klaaskadootje. Ik maakte één geschenkje klaar voor vandaag, want de hulp krijgt ook wat.
Enfin ik was redelijk aktief en zeer content daarmee.
Het thema  dit jaar is Kracht en dat heeft letterlijk een dubbele betekenis: fysiek en mentaal. De verbetering van mijn energie geeft me in beiden een kontje.
Ook de voorbereiding voor deze retraite verloopt zoveel plezieriger dat alleen dat al bijzonder is.
Het is een wondertje, maar voor mij heel groot.

3 opmerkingen:

 1. Vorige week kregen we een enorme doos Merci reepjes voor iets wat we gratis weggaven en dat ga ik met een leuk waxinelichtje potje mooi inpakken en aan onze postbodes geven. We hebben al het hele jaar 4 dezelfde van de diverse transportbedrijven en omdat ze zelfs nog wel eens extra terugkomen krijgen ze dit jaar iets.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is dat een retraite waar je naartoe gaat? En hoe lang duurt het?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, gewoon een doe-het-zelf thuisretraite van ca 2 weken. Schreef er al veel over, doe het al jaren en bevalt erg goed.

   Verwijderen