woensdag 9 augustus 2017

Belazerd

Tearoom Tango, je hebt me belazerd,  je hebt me bedonderd. De tekst luidt nu voor mij: Ik voel me belazerd en ook bedonderd.
Zondagnacht kwam de buik in opstand. Het is nu nog niet over. Wat is er aan de hand? Is het "gewoon" een colitisaanval? Is er een virus aan het werk? Deed ik teveel en was ik overmoedig? Is dit het abrupte einde van een opleving/herstel of gewoon een incident? Weetniet.
Ik neem even de tijd om uit te zieken, strikt dieet, kruidenmedicatie, rust en warmte. Probeer in het moment te blijven, zonder onrust over oorzaak en gevolg. Ondertussen werk ik wel aan mijn aandachtsperiode waarin lijf en kop centraal staan en voor balans wordt nagestreefd. Maar er knaagt wel een gevoel van verstoorde verwachtingen, wat maar weer bewijst hoe beperkt je eigen invloed is. Toch het max eruit halen van goede zelfzorg. Yep, dat geeft wat te doen en is een manier om positief om te gaan met wat op de weg komt.

8 opmerkingen:

 1. Goed voor jezelf zorgen en rust nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een tegenvaller! Gelukkig ben je een goede zelf-dokter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dat is een tegenvaller, maar terug naar af? Ik geloof het niet zo! Hoop dat je snel weer opknapt, goed voor jezelf zorgen doe je zeker! Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He wat naar, hopelijk knap je snel weer op en is het een klein incidentje..
  Beterschap

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat herkenbaar. Vind t zo moeilijk oorzaak en gevolg los te laten. Dat eeuwige geanalyseer, komt het doordat ik zus of zo deed of juist niet deed dat ik nu dit heb.
  Hoop dat je snel opknapt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoop dat het snel beter gaat. Moed erin houden hoor. Het is waarschijnlijk gewoon een virus. Geef je lichaam wat rust.

  Liefs Joanne

  BeantwoordenVerwijderen