vrijdag 11 augustus 2017

behangetje met symboliek


Af en toe wil ik die trechtertjes op de achtergrond weghalen, maar het kán gewoon nog niet. Ze staan voor de domheid in de politiek, vooral voor der Donald, die hier het absolute toppunt van is. Nu dreigt er een oorlog met die Kim, ook al zo'n mafketel met raar haar. En het is geen grap, zo maf als het allemaal is, ze spelen oorlogje met wereldgevolgen. Dus de trechtertjes blijven nog, een herinnering aan het feit dat wij speelballen zijn in de handen van gekkies en egotrippers.
In mijn eigen zoektocht naar gezond en wijs leven, stuit ik ook op de onmogelijkheid je eigen gezondheid te vrijwaren van dit soort waanzin. THC en CBD, waar zoveel mensen baat bij hebben, nog steeds niet onderzocht door officiele instanties als alternatief voor veel schadelijker en heel dure medicaties. Nee zeg, das economisch minder aantrekkelijk. Dus publicaties over het gevaar van hoge bloeddruk bij cannabisgebruik, hoe duur het zou zijn om het te legaliseren en een speekselproef voor gebruikende automobilisten. Medicinaal gebruik wordt afgedaan als alternatief en stiekem high worden ( verdoofd door pammetjes of andere reguliere medicatie telt niet kennelijk) , raar en eng.
Ik probeer de bijwerkingen van mijn reguliere medicatie in beeld te brengen en te kijken of er alternatieven zijn. Tja dat moet je wel zelf betalen.....Als je leest wat een middel als omeprazol (maagzuurremmer) voor schadelijke gevolgen kan hebben, B12 tekort bv, wat ik al decennia gebruik, en nig nooit testte een arts mijn B12 spiegel, en vragen om injecties is weer een hele procedure en dan ben je weer afhankelijk van de interpretaties van de arts over tekort of niet.
En zo gaat het door.
Ik laat me niet van de wijs brengen, niet door fipronil of andere excessen, ik zoek mijn eigen balans.
Hoewel de buik nog napruttelt, ga ik door met zo goed mogelijk leven, ook als de overheid en economie de weg proberen te versperren. Ik heb geen trechter op mijn kop.

4 opmerkingen:

  1. Laat men THC-en CBD-olie maar met rust laten. Goed onderzocht kun je het misschien alleen nog op recept krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen