donderdag 13 juli 2017

Geslacht, het andere

Er was regen en een warm bed gistermorgen. Opeens stond broerlief voor de deur, hij had even steun en raad nodig. Kan, hoor! De theekan werd vol neergezet, glutenvrije koek ernaast en praat maar van je af. Begrijpelijke probleempjes, maar wel een andere uitkomst gewenst, dan moet je bij jezelf wat veranderen, anders blijft alles bij het oude. Hij vertrok opgelucht met meer duidelijkheid in het hoofd. Mensen weten meestal zelf wel wat de oplossing is, maar hebben even de bevestiging nodig.
Biogroenten gehaald en kwam  A , buurman van overleden vriend D tegen. Ook die wilde wel thee en een gezellige babbel. Inmiddels was de Tour al begonnen en was de dag zomaar om.
Vandaag even geen kerels op visite, wandelbuum is weer eens ondergedoken hetgeen lijkt te duiden op een hervatte liefde voor gerstennat, dus een rustig dagje in afwachting van de eerste Pyreneeënrit.
Klusjes die gister zouden worden gedaan liggen er nog, deze donderdag marcheert heus wel.  Joepie!

3 opmerkingen:

  1. Ohhh heerlijk zoals jij alles beschrijft! Klopt helemaal wat je zegt, mensen weten vaak heel goed wat ze zouden moeten doen of beslissen maar hebben even een duwtje nodig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd fijn om iemand te kunnen bijlichten.

    BeantwoordenVerwijderen