Sinds mei 2008 hou ik een blog bij over mijn reis door het leven. Ik probeer licht te leven te midden van de zwaarheid die ruimschoots aanwezig is. Ik ben alleenstaand, geniet van natuur, mijn 2 katten , lezen en schrijven. Groen denken en daar naar leven is belangrijk voor me. OTT staat voor onvoltooid tegenwoordige tijd en waarom Vlasleeuwenbekje? Het is mijn lievelingsbloem en komt veel voor in mijn regio.donderdag 6 juli 2017

En toen was het donderdag. Straks de waarschijnlijk laatste ontmoeting met de fysio en verder niks dringends op de agenda. Tuurlijk klusjes zat, maar niks urgents. Genieten das nummer 1.
Dus lekker badderen, via de toeristische route naar de afspraak en weer terug nog verder omrijden en verder een beetje freewheelen. De laatste dag vóór de kermis, stil en rustig. De Tour is altijd een mooi  kijkspel, zonnebloemen, gele graanvelden, bergen,  vergezichten. Vanaf mijn riante bankplek met fruit en verfrissingen in de loge.
Luxepaard ben ik!

3 opmerkingen:

  1. De tour is ook leuk om naar te kijken, vooral de afwisseling, de diverse dorpjes, kastelen, natuurschoon etc. Jij zit thuis op de bank inderdaad heel wat geriefelijker dan de mensen die langs de weg staan of zitten met felle zon, hoge temperaturen. Bff.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha zo heerlijk te lezen dat je van alles wat je doet geniet! En fijn is het, ik weet er alles van!

    BeantwoordenVerwijderen