Sinds mei 2008 hou ik een blog bij over mijn reis door het leven. Ik probeer licht te leven te midden van de zwaarheid die ruimschoots aanwezig is. Ik ben alleenstaand, geniet van natuur, mijn 2 katten , lezen en schrijven. Groen denken en daar naar leven is belangrijk voor me. OTT staat voor onvoltooid tegenwoordige tijd en waarom Vlasleeuwenbekje? Het is mijn lievelingsbloem en komt veel voor in mijn regio.woensdag 5 juli 2017

Eindelijk

Gisteren kwam de echte nieuwe vaste hulp voor het eerst en dat is een goede match lijkt het.
Een gezellige praatster die S en een stevige werkster, haar handen vallen niet snel stil, en niet van de aai en veeg, maar grondig.
Geloof echt dat dit een gelukkige keus is. Natuurlijk een paar weekjes inwerken, maar dan wordt het ook een fijne routine.
Toen nog even de Juttersmarkt over waar ik een kaasboer ontdekte die Bastiaans kaas verkocht, mjummie.
De Tour heeft al de nodige valpartijen gekend, zoals gewoonlijk in die eerste hectische dagen. De elleboog die gister werd uitgedeeld, met een gebroken schouder van een ander als resultaat, was meteen een akelig beeld van wat prestatiedrang ook kan veroorzaken. En ik vond tot nu Peter Sagan juist zo'n leukerd. Hij mag meteen naar huis.
Vandaag boodschapjes bij de appie en later de groententas halen. Misschien wat tuinieren en meteen ook maar weer een lade uitzoeken.
Tof, weer produktiever te kunnen zijn. Inderdaad met babystapjes, maar oei wat een impact!

2 opmerkingen:

  1. Dat klinkt als een fijne hulp! Hopelijk blijft het goed bevallen. En dat je met babystapjes gaat maakt niet uit; je gáát!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Blij voor je dat het klikt met je nieuwe hulp! Ja die Sagan, een soort enfant terrible hè..

    BeantwoordenVerwijderen