zondag 21 mei 2017

Wind

Gisteren met de muziek mee. Vooral bij Windkracht 13 buiten en op het Breewaterpleintje was het fijn toeven. Bijna warm uit de wind en fijne muziek. Maar in de wind was het een lage gevoelstemperatuur en dus ging ik al vrij snel weer huiswaarts om te kijken naar fietsers die uiteindelijk bergop gingen, met Dumoulin in het roze voorop. Mooi gedaan, Tommetje!
Die wind is er vandaag ook. Vanmiddag  even naar een lentemarkt in De Groene Vallei, ons plaatselijk natuureducatiecentrum met prachtig buitenterrein en even een kofferbakmarkt langs op de terugweg. De fietsers zijn inmiddels in de Alpen beland, dus ook weer spannend vandaag. Enfin zo vliegen de dagen wel voorbij, maar die wind had ik persoonlijk niet uitgenodigd om mee te doen.
De zwerver is nu al een week terug, en heeft nog geen vorderingen gemaakt met huisvesting. Probeer me er niet teveel van aan te trekken, want hij is ook zeer eigenwijs. Vrije wil, noemen ze dat. Of dat echt zo is, betwijfel ik. Als je de vaardigheden om je leven goed in te richten, nooit hebt meegekregen, is dat geen keus geweest.
Vrijheid blijheid gaat niet voor iedereen op.Geen opmerkingen:

Een reactie posten