maandag 22 mei 2017

Wens vervuld!

En toen wachtte ik op de invaldame, die maar niet kwam en belde dat ze morgen komt ipv vandaag. Binnen twintig minuten zat ik op de scoot op dijk richting kanoroute. Drinken en eten mee en gaaaaaan!
Heb genoten met volle teugen. De dijk is gemaaid, wat weer een ander gezicht is. Er was minder wind dus geen schuim en koppig witte golven, maar een vriendelijke zee. Zo warm in de duinen dat het vest uit kon en ik de armen bloot kon geven. Wauw! In de Grafelijkheidsduinen zag ik een paard het duinmeertje oversteken naar het eilandje, want het is daar vast lekkerder gras. De duinen zelf zijn een feestje van bloeiende duinrozen. Op beide Waterschapsheuvels enkele konijnen gezien, het begin van een mooie populatie is er weer.  Een torenvalk, veel vogelkoortjes. En dan de kanoroute, ook warm en al veel meer orchissen dan de vorige keer al is het nog het begin van de bloeiperiode. Wauwie! Onderweg een paar handenvol bloemen van o.a. rozen en klaver verzameld voor een kostelijke thee en in en in tevreden via allerlei omwegen naar huis. Drieeneenhalf uur foetsie geweest en emmers energie en zon getankt.
Bedankt lieve hulp T. voor het verschuiven van onze afspraak, morgen lijkt het veel minder mooi te worden dus dit is in the pocket!!

2 opmerkingen:

  1. Wat heerlijk dat je zo genoten hebt! Hoop dat het weer nog even aanhoudt, voor iedereen die dat graag wil ☺️

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker de energie spat van t scherm af

    BeantwoordenVerwijderen