Sinds mei 2008 hou ik een blog bij over mijn reis door het leven. Ik probeer licht te leven te midden van de zwaarheid die ruimschoots aanwezig is. Ik ben alleenstaand, geniet van natuur, mijn 2 katten , lezen en schrijven. Groen denken en daar naar leven is belangrijk voor me. OTT staat voor onvoltooid tegenwoordige tijd en waarom Vlasleeuwenbekje? Het is mijn lievelingsbloem en komt veel voor in mijn regio.zondag 14 mei 2017

Leven

Zondag, moederdag. Nou moeder ben ik niet, dus blijft zondag over. En die zon schijnt!
De zwerver komt vandaag met zijn honden terug, er zal geen feestelijk ontvangstcommitee klaarstaan. Maar hij is heel optimistisch, onterecht waarschijnlijk, maar dat moet hij zelf ervaren en oplossen.
Mijn eigen toekomst is ook belangrijk, en kort of lang, het is de mijne.
Planning heb ik nauwelijks, zeker niet op langere termijn, maar het is meer van pluk de dag. Daar ben ik ook best goed in. Badsessie met geur en mineraaltjes. Veel vers fruit, havermoutje, eitje.  Lezen, spannende Girorit, tuin, haricots vert, bonte salade, het wordt druk met plukken vandaag.
Mijn oogsten vallen altijd mee.
Het leven is van alles, leuk, prachtig, triest en tragisch, te kort, te lang, vol, leeg, bizar, saai, wonderlijk, vol humor, en soms tergend oneerlijk. Maar het is NU, en nog niet dood.

2 opmerkingen:

  1. Prima verwoord! Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor mij ben jij de moeder der inspirerende blogs. Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen