Sinds mei 2008 hou ik een blog bij over mijn reis door het leven. Ik probeer licht te leven te midden van de zwaarheid die ruimschoots aanwezig is. Ik ben alleenstaand, geniet van natuur, mijn 2 katten , lezen en schrijven. Groen denken en daar naar leven is belangrijk voor me. OTT staat voor onvoltooid tegenwoordige tijd en waarom Vlasleeuwenbekje? Het is mijn lievelingsbloem en komt veel voor in mijn regio.dinsdag 9 mei 2017

Braaf

Het ging lekker gister, de nieuwe situatie bij het station bekeken, 3 tassen oud papier weggebracht, twee tassen boodschappen gehaald en opgeborgen. Grote afwas gepleegd, keuken schoon, kamer opgeruimd,  was afgehaald, kortom het hele todo lijstje afgewerkt. Wandelbuum op visite. Lekker rijst , broccoli en een tartaartje klaargemaakt, met veel driekantige look blad en bloem opgegeten.
Het weer was nog niet echt je-dat door een zeer pittig windje.
Ben altijd blij als alle voorgenomen klusjes ook echt gedaan kunnen worden, vaak is de wil sterker dan wat er echt kan.
Verlang nu wel erg naar echte zomerse dagen, voor ritjes en tuinsessies. Komt vast wel.
De merel in de tuin heeft dus zijn eerste nest niet groot gebracht. Welk klein drama zich heeft afgespeeld weet ik niet, maar geen vrouwtje en geen jongen en de merelman weer volop zingend in de boom. Nieuwe poging dan maar?
Vanmorgen weer hulp, en verder zie ik wel.

1 opmerking: