zondag 23 april 2017

Peper

Gistermorgen zocht ik een superhete peper uit en stak die in mijn kont. Zie: in een kleine ochtend meer gedaan dan dagen lang. Acht weken pijn in pols(dus in hand en hele arm), en een ruime week ziek door abces, maakten dat het hier zooiig was geworden. Dan doe je alleen de onvermijdbare dingen en de rest is voor mañana. De pols houdt zich een stuk beter, eindelijk, en ik heb mijzelf weer herpakt, mañana is aangebroken. Er ligt nog administratie, er zijn lades die eens uitgemest mogen en natuurlijk roept de tuin ook om een stukje aanpak. Maar morgen is ook mañana, dus niet alles tegelijk en mezelf overvragen. mijn to-do lijst ziet er weer gewied uit.
Voel me weer een beetje mijzelf, dat is heel wat waard.

3 opmerkingen:

  1. De pepers die ik altijd gebruik, Madame Jeanette, zijn opeens (nou..hoe toevallig) niet te koop meer al enige weken in het winkelcentrum alhier.

    Ik zweer nog steeds bij het systeem van de Flylady. 15 minuten op een timer; werk aan wat je moet/wilt doen en als de timer gaat is het goed.
    Genoeg. Zo kan binnen een kwartier meer gedaan krijgen dan je denkt. Ik dan tenminste.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed om te lezen dat je je beter begint te voelen. En wat zou het geweldig zijn als de pols uit zichzelf langzaam maar zeker herstelt.

    BeantwoordenVerwijderen