Sinds mei 2008 hou ik een blog bij over mijn reis door het leven. Ik probeer licht te leven te midden van de zwaarheid die ruimschoots aanwezig is. Ik ben alleenstaand, geniet van natuur, mijn 2 katten , lezen en schrijven. Groen denken en daar naar leven is belangrijk voor me. OTT staat voor onvoltooid tegenwoordige tijd en waarom Vlasleeuwenbekje? Het is mijn lievelingsbloem en komt veel voor in mijn regio.dinsdag 11 april 2017

ff kieken

Overal paastakken en kuikentjes of haasjes, heb ik niks mee. Om de lente te vieren hoef ik geen symboliek in huis te halen. Een tak van het krentenboompje in een vaasje is al voldoende lente.
Eieren eet ik toch wel en paaseitjes zijn me te suikerig, goede chocolade is toch wel in huis.
Ok, geen chagrijn, hoor, maar ik baal van commercie en kuddegedrag, ik ben meer een lone wolf, nee geen bommenlegger of auto-projektiel bestuurder (bezit niet eens een rijbewijs en weet het verschil tussen versnelling en rem ook niet), maar gewoon iemand die rustig haar eigen gang gaat, buiten de massa om.
Laat mij maar schuiven!
Vanmiddag een kiekje van de pols laten maken en nu mijn lieve hulp M een petit peu assisteren met wat eigen klusjes. De een na laatste keer, snif.

4 opmerkingen:

 1. Ik heb ook niets met die paasversierselen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe lang zal het duren voor ook Pinksteren commercieel opgeklopt gaat worden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, heilige geesten om aan een mobile te hangen.

   Verwijderen
 3. Die is grappig inderdaad Izerina! Overal vlammetjes?

  Hoop dat het beter met je gaat Vlas.

  BeantwoordenVerwijderen