Sinds mei 2008 hou ik een blog bij over mijn reis door het leven. Ik probeer licht te leven te midden van de zwaarheid die ruimschoots aanwezig is. Ik ben alleenstaand, geniet van natuur, mijn 2 katten , lezen en schrijven. Groen denken en daar naar leven is belangrijk voor me. OTT staat voor onvoltooid tegenwoordige tijd en waarom Vlasleeuwenbekje? Het is mijn lievelingsbloem en komt veel voor in mijn regio.zondag 16 april 2017

De vrolijke leegloopster

Hoera, gistermorgen was het eindelijk zover, mijn eigen paasei blies zichzelf leeg, oftewel het abces gaf het op. Opluchting, meteen minder ziek gevoel en pijn vrijwel weg.
Wauw, de wereld ziet er meteen anders uit. Hoewel nog veel slaap-heb de hele week waardeloos geslapen want steeds wakker van de pijn- heb ik meteen meer eetlust en ziet alles er plezanter uit. Dat in combi met de veranderde houding van de nicht, maakt dat ik echt een Vrolijke Pasen inga.
Niet dat er veel op de agenda staat, maar dat hoeft ook niet. Beetje tv, veel lezen en wat frutselen in huis, maar dan met een lijf dat meewerkt, is al vreugd genoeg.
Vandaag asperges op het menu, dat is mijn paasuitspatting.

5 opmerkingen:

 1. Wat een zalige opluchting voor je en hoe treffend beschreven! Vreugdevol weekend gewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig humorvol omschreven paaslijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je je nu wat beter voelt. Leuk logje en met humor geschreven.
  Fijne paasdagen.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen