vrijdag 21 april 2017

B dag

Badderen, Bezinnen, Bijwerken, Beter.
Dat bad heb ik al achter de rug en de wond ziet er gezond uit.  Geen dringende agenda punten, dus een beetje doen wat te doen valt zonder haast of stress. Veel bijlezen en misschien tv inhalen. De koelkast mag wel weer wat aandacht hebben, na een lekkende fles.
Er is wat administratie en verder prijs ik me vooral gelukkig Er zijn weer twee mensen getroffen door de rotziekte, waarbij eentje een slecht vooruitzicht heeft en de ander aan het begin van een naar traject staat. Ook de dochter van een vriendin heeft veel tegenslag in haar behandeltraject. Dan heb ik het toch maar mooi 13 jaar volgehouden al komen er vaak verdenkingen voorbij. Mijn eigen(wijze) weg blijkt het niet slecht te doen.  Ik ben dankbaar.
Het huis van overleden vriend D staat inderdaad weer te koop, nu weer voor de hoge vraagprijs van eerst, terwijl de koper 2/3 betaalde en er nauwelijks wat aan heeft gedaan voordat hij de handdoek in de ring gooide. Hmm,  er rust niet veel zegen op, kennelijk. Ik moet het loslaten, zoals ik ook maar rustig afwacht met het graf.
Alles staat wel in het teken van zijn tragische levensafloop, verwaarlozing, lastig, en geen toekomst, chaos. Ik was en ben toeschouwer.
Deal with it or go down.
Mijn eigen leven eerst, een bijzonder leven dat nog toekomst heeft.


1 opmerking:

  1. Gewoon goed voor jezelf blijven zorgen. En dat kan jij als geen ander.

    BeantwoordenVerwijderen