zaterdag 11 februari 2017

Trendsetter

Tot mijn grote verbazing blijk ik weer trendsetter te zijn.
Al jaren eet ik vrijwel alles thuis uit kommen ipv bordjes. Omdat ik geen brood eet, maar wel vaak pap, soep, salade en ik het makkelijker vind. Ik schep op in de keuken en eet op de bank, met een kom mors je minder snel en het houdt prettig vast. Kommen bezit ik in vele soorten en maten, zodat ik altijd wel een geschikt exemplaar kan pakken. Alleen pannekoeken eet ik van een bordje.
Nu lees ik dat eten uit een bowl de grote serveermode is. Goh, doe ik al tijden!
Vroeger was ik dat wel vaker, modevoorspelster. Liet een oranje ribstof rokje maken, dat een jaar later in elke winkel hing. Een zwart jasje met kapuchon met bontrandje (fake) zoeken en vinden, terwijl een jaar later iedereen met zo'n jas liep.
Is het belangrijk?Absoluut niet, wel grappig om te constateren. Maar ik blijf mijn eigen gevoel en smaak volgen, mode zegt me meestal niet veel en sommige items blijven mooi, mode of niet.

2 opmerkingen:

  1. Wij eten vaak van een diep bord. Blijft lekker warm

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik eet ook graag uit een kommetje. Salade of mihoen bijvoorbeeld. Maar de boterham gaat logisch op een plat bordje. Dat snijdt iets makkelijker. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen