woensdag 15 februari 2017

O, zon

Vanmiddag is het tijd om de biotas te halen en dan moet ik wel met de scoot op pad. En hoewel het overdag al geregeld dooit is in mijn straat de opgevroren spiegelgladde bende nog niet weg. Hoe het er in de steeg voorstaat, weet ik niet,maar aangezien die veel schaduw kent en ook van west naar oost loopt, vrees ik dat het daar ook nog niet schoon is. Enfin, laat het maar hard opwarmen vandaag dan is het misschien veilig genoeg voor mij.  Doe je best zon.
Heb niet veel agendapunten deze week, behalve een verjaardag die ik wel even zal bezoeken met kadootje, dus ik kan me gewoon werpen op wat moet en wat ik wil.
 Das fijn.
Het schaatsen was geweldig en het bekijken zeker zeer waard, maar het tijdstip ('s ochtend ca 9 uur tot een uur of twee 's middags) nam zoveel van mijn werkgeschikte periode weg, dat er weinig uit mijn handen kwam. FF inhalen dus.
Gisteren een schoon bedje gekregen, en 's middags kwam broederlief, zodat de pc eindelijk schoongemaakt kon worden, hetgeen overduidelijk nodig was. Hij vertraagde en reageerde niet meer goed. Het is een karweitje wat ik zelf goed kan doen, ware het niet dat deze pc kast niet met schroefjes opengaat maar op een manier die ik niet voor elkaar krijg. Vandaar extra vreugde dat ook deze klus weer plat is. Alles werkt weer heerlijk soepel. Van wat eruit kwam kon je zowat een wintermuts breien.
De was kan opgehangen er is nog keukensopwerk te doen, enfin mijn dag heeft voldoende vulling.
Er gloort hoop dat de rode reus in de overzeese wereld afgezet gaat worden en dat zou het gunstigste kunnen zijn wat ons te wachten staat. 


1 opmerking: