zaterdag 25 februari 2017

goed nieuws en lekker lezen

Gister kreeg ik een telefoontje van een vriendin die kon melden dat haar lieve man gelukkig niets verontrustends in zijn hoofd lijkt te hebben. Het vreemde plekje op de scans was vrijwel verdwenen en kans op herhaling van de epileptische episode die hij dit najaar had, lijkt niet waarschijnlijk. Oemffff wat een opluchting! Want wat is het beangstigend en ontwrichtend als zoiets je plotsklaps overvalt. Ook voor de rest van familie en gezin. Nu kunnen ze weer onbezorgder vooruit kijken. Het is ze zo gegund!
Het was een fijne dag, door de zon, het goede bericht, de verlossing van de heftige pijn in de pols, door het weer kunnen verrichten van allerlei klusjes.
Meteen een verandering doorgevoerd waar ik erg blij van word. Ik was geabonneerd op Elly's Choice, een e-book abonnement, dat opeens veranderd werd, minder boeken per maand. Nu is er Bol.com Kobo Luxe, dat voor een 10 tje per maand toegang geeft tot heul veul e-books op 5 apparaten. De e-books van de bibliotheek waren een beperkte keus en slecht download-baar. Elly en de bieb opgezegd en nu dus lekker lezen via mijn Kobo e-reader. Dat ik de bieb in de steek laat valt me zwaar, want ik ben altijd een groot voorstandster van dit instituut geweest en de plaatselijke bieb is een prachtexemplaar ware het niet dat de toegankelijkheid voor scootmobielers en andere slecht ter beners uitgesproken slecht is. Je kunt een vrijwilliger laten roepen die je met een onprettige vouwrolstoel rond gaat rijden, maar dan nog kun je niet overal bij en je bent afhankelijk, wat mij absoluut niet zint. Dus met pijn in mijn hart het abo beëindigd en nu verder op voor mij plezantere wijze.
Knopen doorhakken.

3 opmerkingen:

  1. Ook ik ben van plan Elly's choice op te zeggen en en bol.com/Kobo abonnement te nemen. Vond de verandering bij Ely bijzonder klantonvriendelijk dus ben heel blij met Kobo etc.
    Heerlijk nieuws voor je vrienden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben dol op goed nieuws. Fijn voor je vrienden.

    BeantwoordenVerwijderen