vrijdag 3 februari 2017

15 maart

Na de recente ontwikkelingen met der Donald hou ik mijn hart vast voor de verkiezingen in maart. Je kunt tegen de bestaande politieke elite zijn, maar om dan op een DT of GW te stemmen, dat is een soort zelfmoord.
Hopelijk maakt de Amerikaanse blaaskaak het zo bont, dat zelfs de aanhangers van GW zich tegen deze ontwikkelingen verzetten en dan niet thuisblijven maar voor mijn part op de lijst Artikel 1, Niet Stemmers of de Vrouwenpartij gaan stemmen (vandaag wordt de officiƫle lijst van deelnemende partijen bekend gemaakt).
 Maar al met al zijn de huidige trends zeer zorgwekkend. Ik krijg er echt de rillingen van.
Ik ben ook helemaal niet blij met de huidige politieke staat van Nederland, maar het kan nog altijd erger.
Voorlopig vermoed ik dat mijn stem naar de Partij voor de Dieren zal gaan. Het is geen one-issue partij meer, maar een linkse idealistische en dat is wat we nodig hebben, en dan zonder de zetelhonger van een Jesse Klaver of inwendig onrustige SP.
Ach als het maar geen rechts populistische engerikken zijn die het voor het zeggen krijgen.
IK leef in 2017 en weiger de klok terug te zetten naar 1933.

4 opmerkingen:

 1. Ik vrees ook dat het met Nederland nog erger gaat worden dan dat het nu al is kwa partijen. Hopelijk komt er bij ons geen clown aan het hoofd

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat een grote groep al zijn bedenkingen heeft na de afgelopen tijd DT te hebben aanschouwd. Een heel grote griezel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarom der Donald? Zou dem Donald niet beter zijn? Met in het Duits (mit) met derde naamval, dus dan dem. In Nederlands kennen we geen naamvallen, dus gewoon de.
  Sorry, maar dat viel mij op.

  BeantwoordenVerwijderen