woensdag 25 januari 2017

Regelmaat

Gelukkig klom ik uit het ergste energiedal en hoewel de accu snel leeg is, zit er af en toe weer wat in en dan leef je tenminste weer een beetje.
Gister was de hulp er en deed ik zeer minieme klusjes. Vandaag is het bioboodschappendag en zo pak ik de routines weer voorzichtig op. De drie erren zijn een goede leiddraad.
Omdat de nare politieke zaken mijn onrust aanwakkeren, is de (geringe) aktie die ik neem voorlopig voldoende om mijn geweten wat te ontlasten en probeer ik sober te zijn in mijn nieuwsinname om ook de geestelijke rust de kans te geven. Jammer dat het nog te koud is voor scoottochtjes, want dat is altijd zeer helend. Ik geniet erg van al het goede in het leven, en dat is altijd heel veel. De zwanen zwemmen weer in de gracht, bij zon dansen er mugjes in de tuin, de zeer vrijerige katten die altijd blij zijn me te zien, het wonder van de ochtendse luchten, de smaak van een gekookte aarappel met verse kruiden saus. Dat nemen de engerds in deze wereld nog niet van me af en daarom is het belangrijk daar ook voor te vechten.

1 opmerking:

  1. Nog veel mooie dingen! En je nieuwsinname beperken vind ik persoonlijk ook altijd een goede. Van veel nieuws word ik nou nooit echt gelukkiger.

    BeantwoordenVerwijderen