Sinds mei 2008 hou ik een blog bij over mijn reis door het leven. Ik probeer licht te leven te midden van de zwaarheid die ruimschoots aanwezig is. Ik ben alleenstaand, geniet van natuur, mijn 2 katten , lezen en schrijven. Groen denken en daar naar leven is belangrijk voor me. OTT staat voor onvoltooid tegenwoordige tijd en waarom Vlasleeuwenbekje? Het is mijn lievelingsbloem en komt veel voor in mijn regio.donderdag 26 januari 2017

Normaalweigeraar


Hoe ouder hoe gekker? Misschien.  Ik weiger in alle toonaarden normaal te vinden wat sommigen prediken. Inderdaad, Valhalla, dan liever een gekkie. Liever dan zwijgend te fasciliteren wat onze leiders aan normen en waarden laten zien. Kijk vandaag naar de leugens die in het Teevendealdebat onder tafel geschoven worden. Misschien wordt gepoogd de imagoschade te beperken door een ontslag ( of vrijwillig terugtreden) van een van de hoofdpersonen, maar dat kan niet verhullen dat de politiek stinkt en niet zo'n beetje ook, en dat dat kennelijk normaal is. Nee daarmee kan en wil ik me niet identificeren. Als symbool kies ik de trechter.
Zo!! Dat zal ze leren, maar niet heus, want dit soort lieden is bekleed met beton en hebben een gevoel voor humor van ver beneden nul. Maar ja, misschien kunnen de gekkies elkaar zo herkennen en een front vormen en de muren ondergraven.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen