zondag 8 januari 2017

Nachtkaars en zelfverbetering

De Helderse winter beperkte zich tot een poedersuikerlaagje vrijdagavond, dat al snel werd weggesmolten door regen en stijgende temperaturen. Geen opvries of ijzel, dus hier liep het met een sisser af. Toch haalde wandelbuum, heel lief, een pak geitenmelk voor me, zodat ik geen enkel risico hoefde te nemen en de kefirroosjes kon blijven voeren.
Een was gepleegd en een afwas en een soep-remake en vooral veel schaatsplezier.
Wat een pracht om iemand , Sven dus, te zien die zo enthousiast en zo uiterst beheerst tegelijkertijd,  in staat is om het beste uit zichzelf te  halen. Wauw!!!!
Kortom het was een kostelijk dagje.
Vanmorgen al een paar oefeningetjes gedaan (ja ik doe het allemaal echt, die verbeterpunten) en de kartontroep uitgezocht en naar beneden gegooid en weer geassembleerd tot handzaam. De neti pot wordt weer gebruikt en tot groot genoegen-de neus weer geheel open is echt prettig- de kefir lijkt mijn energie ook goed te doen en de toiletgang is weer genormaliseerd. Het is fijn te merken dat de investering in vooral een klein beetje tijd, zich goed uitbetaald in welzijn. Ook het feit dat je dit zelf in de hand hebt, is heel fijn, power!
Ik praktiseer al jaren de Help Je Lijf Zichzelf Helpen methode en heb het gelijk tot dusver aan mijn zijde.
Ik spin!

3 opmerkingen:

  1. Fijn dat je zo geniet van het schaatsen, mare er zijn er meer dan alleen Sven , vooral ook vrouwen😉 En niet alleen de toppers

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O ja zeker is alle presteren prachtig, maar Sven, die kracht en beheersing is een klasse apart.

      Verwijderen