dinsdag 31 januari 2017

Klopgeesten


Digitale middelen zijn een toevoeging aan het leven, het mijne zeer zeker. Maar wat een gedoe regelmatig: dan valt de wifi weer uit of stottert. Waar ligt het aan? Soms zitten alle draadjes perfect, maar is er een wifiklopgeest aan het werk. Dan is even alles uit en na een paar tellen weer aan de oplossing. Alleen kost dat allemaal zo weer een kwartiertje.  En dan kan het ook nog dat de tablet gewoon bezeten is en niet wil doen wat je vraagt. Dat is volledige opnieuw opstarten ook de truc die werkt en die ook weer een tijdje in beslag neemt.Ook  de beide tv's hebben zo hun momenten. De katten, de hulp,  voorbijrijdend  zwaar verkeer, en hup de draden zijn een ietsiepietsie los komen te zitten en dan zoeken, zoeken, zoeken voordat je het bewuste draadje weer goed aangedrukt hebt. Ook daar kan dan nog een wifi haperen of een afstandsbediening werk weigeren. 
Bij de desktop is de verbinding meestal goed, maar soms heeft die ook zomaar de bokkenpruik op en weigert zijn werk vlot te doen. 
Ik ben er blij mee, maar ze moeten het wel DOEN! Zodat als je moe en toch al niet zo goedgehumeurd op de bank wil bijkomen, die dingen je helpen met uitrusten en ontspannen. Klopgeesten: jullie mogen voorgoed je koffers pakken, want hier ben je niet welkom: inreisverbod zou der Donald meteen uitroepen.  Ik ben te aardig geloof ik. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten