maandag 2 januari 2017

2

Maandag en de tweede dag van het nieuwe jaar; nu is het echt back to normal. Alle gekkigheid van de feestdagen mag weg, en we gaan terug naar de basis, tenminste ik wel. Er gaat weer volop verse groenten en fruit verorberd worden en alle niet zo gezonde zaken verdwijnen een poosje in de kast voor heel af en toe. Niet dat ik zo uit de band sprong, maar het mag altijd een beetje bijgepunt worden.
Gisteren een grote smoothie verorberd en een vega-bonenschoteltje. Vandaag gaat de sappers weer aan het werk, alle overgebleven groenten en fruit verwerken tot vitamineboosts.
Ik ben weer uit retraite en voel me geestelijk gedetoxd. Dat is heel fijn. Hoorde op de radio iemand vertellen dat de meeste problemen in de wereld veroorzaakt worden door HET MILIEU, oorlogen draaien om fossiele grondstoffen, honger en droogte tot opstanden en vluchtelingen, hebzucht is rucksichtlos ten aanzien van milieu want winst op korte termijn is makkelijker dan investeren in een duurzame toekomst. Daar ga ik dus ook nog meer op inzetten, ook in argumenten over asielzoekers. We kunnen er dus wel wat aan doen. Green takes over!!!!! (met dank aan John Lennon).Groen consumeren, groen denken, groen handelen.

3 opmerkingen:

  1. En een groene blog. Leuk en lekker rustig aan de ogen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een frisse make-over! En fijn dat je weer als herboren uit de retraite bent gekomen en vol voor groen wilt gaan.

    BeantwoordenVerwijderen