donderdag 8 december 2016

Verjaarssinterclaus

Gisteren kwam een, nagebracht via hulp M, Sintpakje, met een echt kerstboompje bespoten met glow in de dark sneeuw, het is een kleintje en ik zal dit hilarische ding na de feestdagen proberen schoon te spoelen en laten overleven in een grote pot buiten.
Ook kwam de eerste verjaarsvisite al vroeg. Ik verjaar in mijn retraitetijd en deze lieve vriendin dacht mee en kwam nu met een prachtkado ook nog; een kalender met foto's van Hundertwassers bouwkumst! Ze kent me goed!!!
Ook kwam van de week de eerste kerstkaart al binnen, gebracht door een vrouw die ook overleden vriend D graag mocht. Ze wist niet dat hij was overleden, maar bracht een voor mij zeer ontroerende kaart. Ze maakt ze zelf en had voor de voorkant een Fokke en Sukkekerstcartoon gebruikt, niet wetend dat D mij geregeld verrastte met uitgeknipt cartoons, waarbij F&S vaak langskwamen, ook tot mijn vreugde. Dus schoot ik wel even vol. Aksof hij via haar nog even een groet zond.
Vanmorgen verwacht ik klusman J, die iets gaat doen aan het waterdichtmaken van het dak van het hokkie, zodat ik niet meer bang voor kortsluiting hoef te zijn.
Geheel fit en fris ben ik niet, na lichte oproer in de binnenlanden vannacht. Hou me verder rustig, afwasje, soepje maken , later lekker badderen. Komt goed!

3 opmerkingen: