Sinds mei 2008 hou ik een blog bij over mijn reis door het leven. Ik probeer licht te leven te midden van de zwaarheid die ruimschoots aanwezig is. Ik ben alleenstaand, geniet van natuur, mijn 2 katten , lezen en schrijven. Groen denken en daar naar leven is belangrijk voor me. OTT staat voor onvoltooid tegenwoordige tijd en waarom Vlasleeuwenbekje? Het is mijn lievelingsbloem en komt veel voor in mijn regio.vrijdag 9 december 2016

Pluvius

De regengod zal niet mijn elektra meer in de war sturen. Klusman J heeft het goed en zeer grondig dichtgemaakt in het hokkie. Blij.
Gister voelde ik me niet zo, maar na een goede nacht en veel koestering is vandaag veel heppier. Gelukkig weet ik goed hoe ik de opstandige colon weer in het gareel krijg.
Voor vandaag een visite aan Nieuw Den Helder op het program, met aflevering van een Onkruid bij een vriendin en kefir en andere fijne zaken inkopen bij de Ap daar vlak bij.
Ik mis nog steeds een goede natuurwinkel in Den Helder. Er is wel een horecagroothandel, maar daar heb ik weinig aan. Ik sprokkel nu mijn noodzakelijke verswaren hier en daar bij elkander, en bestel andere zaken on-line, maar ideaal is dat niet. Vooral door mijn glutenintolerantie en dito met lactose is mijn etenspatroon best bijzonder, tel daarbij op huidproblemen en copd-klachten die meestal gerelateerd zijn aan chemische zaken en je ziet een ander inkooppatroon verschijnen. Enfin, ik red me wel, maar het blijft lastig.
Maar hier in huis krijgt het opruimen, ondanks vele vertragingen, steeds meer merkbare resultaten en is de aanpak van huisonderhoud en tuin  een bodem voor nog meer verbeteringen. Ben er kinderlijk blij mee.

1 opmerking:

  1. Jammer,dat er geen internetwinkel voor al je voedsel is.

    BeantwoordenVerwijderen