Sinds mei 2008 hou ik een blog bij over mijn reis door het leven. Ik probeer licht te leven te midden van de zwaarheid die ruimschoots aanwezig is. Ik ben alleenstaand, geniet van natuur, mijn 2 katten , lezen en schrijven. Groen denken en daar naar leven is belangrijk voor me. OTT staat voor onvoltooid tegenwoordige tijd en waarom Vlasleeuwenbekje? Het is mijn lievelingsbloem en komt veel voor in mijn regio.zaterdag 3 december 2016

Gesinterklaas

Gisteren alle voorbereidingen voor mijn Sintspelerij afgerond en al 4 pakjes vonden hun weg. Eentje werd beantwoord met een tegenpakje, vol tuinvogelplezier. Lief!
Kwam er ook achter dat de zwerver en zijn honden voorlopig in AnnaPaulowna huizen. Blij voor hen dat ze rust en warmte hebben , maar vrees dat dat dit geen goede en duurzame oplossing zal blijken, maar we zullen zien. Ben in elk geval opgelucht dat er even een stek voor hen is.
Zo even naar de markt voor wat kleine boodschapjes. Heb weer een buikoproer gehad, ws omdat de falafel die ik donderdag at niet glutenvrij was..... Dus bananen en ander helend voer halen.
De koelkast staat verder op de agenda, kwam er gisteren niet van wegens teveel aanloop, wat dan wel weer gezellig was. Ach het is niet altijd even smooth, maar mijn leven is toch best fijn.


1 opmerking:

  1. Leuk die Sinterklaas aktiviteiten. Hier staat de zak cadeautjes voor de buur-kleinkinderen verstopt.

    BeantwoordenVerwijderen