woensdag 2 november 2016

uit en in

Vandaag twee winkeltochtjes op het programma. Vanmorgen naar de grote appie, voor grote boodschappen en vanmiddag nog even langs een kruidig vaatje en de groentenjuwelier (ODIN-tas). Dus ik naar buien en spullen het huis in. Gelukkig gebruiksspullen (voeding) dus geen overload voor het huis.
 Gisteren een aanvang gemaakt met de poëzieafdeling boven en wat karton klaargezet voor de volgende oud papierronde. Ook de laatste (!!!!!!) doos knipsels ter uitzoeking naar beneden. Het goede opruimwerk gaat door en die kamer boven begint steeds meer hobbyhok/bibliotheek te worden ipv rommelkamer. Ook pak ik beneden nog regelmatig een laatje ofzo mee, zodat er steeds minder bewaartroep is overal en vooral leefbaarheid overblijft. Yes dat is heel fijn. En sorteren/catagoriseren/organiseren is wel een goed talent van mij en ik vind het nog leuk ook om te doen , naast het goede resultaat ervan. .
Ook hier; rotzooi eruit en fijn leven erin.
De retraite straks zal dat in hoofd en ziel doen is de bedoeling zodat er steeds een iets betere versie van mij en mijn omgeving ontstaat. Updaten blijft een goede gewoonte.

1 opmerking: