zaterdag 5 november 2016

Markt enzo

Tussen de buien door, fantastische luchten trouwens, deed ik mijn karige boodschapjes op de markt. Nu zit ik lekker thuis , kachel etcetera.
Net wordt er een boot voor de deur neergezet. Nee, niet de mijne, maar het spelevare bootje (hij heeft ook nog een klein jacht) van de timmerbuum. Een hobby die kennelijk heel wat oplevert en als je dan zelf ook nog het onderhoud kan doen (schoonzoon werkt bij een slopersbedrijf en heeft beschikking over grote apparaten zoals heftrucks ed) is het ook te overzien qua kosten.  Ik moest eerst lachen omdat de inkomst van Sinterklaas , geloof ik, een dezer dagen plaats vindt, zodat het leek of de boor alvast werd versierd of zo.
Het maakt het extra donker in huis nu er weer buien naderen.
Lampjes aan en lekker cocoonen met de katjes op de eerste rij.
Leuterblogje, want het leven is zeer huiselijk en vrij van grote schokken en dat is ook wel eens fijn. Er is genoeg gepasseerd dit jaar.  Dus laat er maar lekker niks belangrijks gebeuren, de dreigende verkiezing van een engerd als Trump is al voldoende om weg te willen kruipen.


1 opmerking:

  1. Als alles gewoon z,n gangetje gaat en er niets schokkends of vervelends gebeurt, vind ik zelf mijn leventje ook prima. Geniet van het cocoonen en het weekend!

    BeantwoordenVerwijderen