maandag 21 november 2016

LIG!!!!

Hij kwam, zag en overwon niets. De storm verdween net zo snel als ie kwam en vergeleken met de novemberstorm van 2013 was het een lachertje. Tja dat waren tijden, toen waren alleen al in Den Helder 800 bomen afgebroken als luciferhoutjes, jongens, dagen waren de straten en parken onbegaanbaar en hoorde je overal het geluid van motorzagen. Neuh, leek er niet op gister.
Vanmorgen verwacht ik maatje I en na een heerlijk uitgerust weekend heb ik weer alle puf.
Gister ontruimde ik een doos met papieren, was het mijn persoonlijk archief van mijn  jaren als aktief vrijwilligster bij het filmhuis, ruim 30 geleden al weer. Ik was toen programmeur, penningmeester en schreef het filmhuisblad vol. Een zeer leuke en bedrijvige periode, maar tja ik doe er niks meer mee en het filmhuis zelf blijkt een zeer incompleet archief te hebben, dus schenk ik het aan hen. Weer een doos leeg!
En zo liggen er nog klappers vol met knipselarchief, na de dozen vol, de laatste reminders uit een tijd dat je alles bewaarde omdat er nog geen internet was.
Er moet een kadootje gescoord worden voor een jarige en verder bereid ik me voor op het bomengebeuren van as zaterdag. Energie sparen.... als dat al kan.
Maar ik tel nu echt af naar mijn retraite, das een mooi vooruitzicht. 2 opmerkingen:

  1. Prettig,dat het filmhuis er iets mee kan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk! Ook wel leuk om weer terug te zien lijkt me :)

    (mijn blog url is trouwens een beetje veranderd, eerst stond er httpS (met een s) nu zonder S (http://www.groeneavonturen.nl), ik merk dat er geen lezers meer via je blog komen, denk dat het daardoor komt. (en werd er altijd wel vrolijk van dat zoveel mensen op jouw leuke blog door linkten naar die van mij)

    BeantwoordenVerwijderen