Sinds mei 2008 hou ik een blog bij over mijn reis door het leven. Ik probeer licht te leven te midden van de zwaarheid die ruimschoots aanwezig is. Ik ben alleenstaand, geniet van natuur, mijn 2 katten , lezen en schrijven. Groen denken en daar naar leven is belangrijk voor me. OTT staat voor onvoltooid tegenwoordige tijd en waarom Vlasleeuwenbekje? Het is mijn lievelingsbloem en komt veel voor in mijn regio.woensdag 19 oktober 2016

Wonderlijke Facebookwegen

Kreeg ik vorige week een storm te verduren toen ik een item plaatste over de dijkzwerver, gisteren kwam een andere dame vragen hoe het nu zat met W die weer op de trap zit. En zie, ondanks een paar haatspuwers, waren de meeste reakties meelevend. Ok. Hij wordt als moeilijk mens gezien, die niet alle kansen grijpt en benut, maar toch, een mens met 2 honden in de kou laten zitten is het ook niet echt. Een oplossing is er nog niet, maar tenminste wel wat menselijkheid.
Gisteravond kwam ik opeens de naam van een mij bekende man, een schilder, tegen. Een vriendschapsverzoek gezonden en even gezellig gepraat via Messenger. Dat kan dus ook. Jammer dat er ook zoveel beperkte mensen zijn die de media misbruiken.
Nu komt I dus snel thee zetten en een gezellige ochtend voor de boeg.

1 opmerking: