vrijdag 28 oktober 2016

Opwaarderen

Vanmorgen de nieuwe distributie van Ubuntu (Linux) op de desktop aan het installeren. Geen moeilijk karwei, maar het duurt altijd wel even en het is wel handig om erbij te blijven omdat je nog wel eens op ja of nee moet drukken.
Gisteren kwam de dijkzitter langs en per 1 november heeft hij inderdaad (zo lijkt het nu wel) een huisje in t Zand, dat onder Gemeente Anna Paulowna valt. Het is echter een geheel andere straatnaam dan eerst genoemd werd. Het zal rustig worden hier en hij kan een verse doorstart maken.  De spullen die nog in Friesland staan worden hem nagebracht dan is dat ook weer opgelost.
Gistermiddag ook bij vriendin J langs geweest en goed bijgepraat. Het was een plezier haar een krentenbol te zien oppeuzelen en ze tennist alweer. Heel goede berichten.
Vanmorgen alweer met boeken gesjouwd en verder staat er weinig op de agenda behalve Schaatsen, yep het seizoen is gestart! Dus snel iets soeperigs maken en ondertussen kan ik mooi bewaarde tijdschriften (pc-bladen) uitsorteren voor de weggeef.
Wat ben ik lekker in de weer. Eigenlijk had ik ook een scoottochtje richting herfsttaferelen in gedachten, maar het is erg grijs en regen dreigt, terwijl het morgen een betere voorspelling geeft, dus ws morgen dan maar. In de ochtend is het meestal lekker rustig in de buitengebieden.4 opmerkingen:

  1. He Vlas, wat een fijne berichten inderdaad! Ben blij voor W en je vriendin. 'n Mooi weekend!

    BeantwoordenVerwijderen