donderdag 6 oktober 2016

Kouder

Gister een warme deken bovenop mijn zomerdekbed gelegd, voor het dikkere deel ervan is het mij nog niet koud genoeg. Beneden brandt de kachel al weer bescheiden. De katten zoeken weer hun warme mandjes op en ik lig nog steeds op de bank met kussentjes en een plaid.
Soep op het fornuis en meer zin in lekkere stoofpotten enzo.
Gisteren was de visite van A heel gezellig en kon ik daarna de ODINtas halen. Mis het wel dat ik er niet meer kan bestellen, want den Ap is niet toereikend. Als verrassing bracht de post mij ter lezing KAIROS van Joke Hermsen, gestuurd door Tulpenboomvriendin, wat heerlijk!
De energiedip was kennelijk niet voor eventjes, en hoewel de scherpe randjes er al een beetje afgaan is het niet veel wat overblijft om aan werkjes te besteden. Jammer en teleurstellend. Ik was natuurlijk door de hitte erg van slag geraakt en zo blij dat ik een up had, dat ik er even geen rekening mee had gehouden dat die periode maar kort zou kunnen duren. Stom van mezelf want niets is zo onberekenbaar als dit soort energieproblematiek.
Maar ik eet genoeg boontjes om mijn loon  goed te gebruiken.
Vandaag nog wat was wegwerken en misschien naar de grote Albert, maar dat kan eventueel morgen ook.
Bank here I come. 

2 opmerkingen:

  1. Is niet stom van jou. Ik heb ook elke keer weer als ik me iets beter voel het idee dat ik het weer even heb gehad. Tot ik tegen die muur aanloop.
    Lang leve de bank met dekens en katten en booeken/laptop binnen handbereik ;-).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zeker jammer van odin. Is er geen andere mogelijk tot bio-bestellen in jouw buurt? Ik ruilde odin,na hun vertrek uit Walcheren in voor een veel prettiger internet-winkel.

    BeantwoordenVerwijderen