zondag 18 september 2016

Goede nieuwsen

Het is zo lekker koel dat ik me weer een ander mens voel, geen overlevende zombie meer, maar een aktiever mens met lol in d'r priktol.
Gisteren uitgebreid contact (met beelden) met Friesland gehad. W heeft heerlijk geslapen en gedoucht en gegeten en de honden zijn ook blij. Er wordt daar stevig nagedacht en gepraat over een permanente oplossing voor de toekomst en ik heb er vertrouwen in dat W weer op zijn pootjes terecht zal komen.  Alex zit bij te komen op een geheim plekje met zijn tent en andere spullen die hij met hulp kreeg. Wandelbuum is zijn zelfbedachte begeleiding en hangplek kwijt en de dijk is kaal.
Ik heb er veel vrede mee, geen zorgen meer over W die daar onveilig sliep en verbleef en de honden die ook beter af zijn nu. Alles kwam reg.
Komende week alles weer oppakken wat even tot stilstand was gekomen.  Wassen en afwassen passeerden al, nu nog de koelkast even goed schoonmaken en opruimen en het leven is weer genormaliseerd. Dat doet deugd.
Weer trek in eten en zin an koken , het smaakt weer fantasties. Heerlijk om zelfs af en toe ('s ochtends vroeg) kippenvel te hebben, voelt als luxe!
Het terrasbezoek met de Tulpenbomers was een leuke happening. Dus ik kijk toch terug op een week met hoogtepunten naast alle hitte-misère.
Het is nu een fijn vooruitzicht om een gewone week te kunnen beginnen.

2 opmerkingen: