zaterdag 3 september 2016

Gevonden + Jeroen Bosch.

De Kanoroute is er nog, weliswaar toen ik even niet keek alle bermen gemaaid, maar nog genoeg te zien, zoals onwerkelijke reuzebovisten. Dat maaien zal wel passen in het beheersbeleid, maar ik vind het altijd wat jammer op dat moment.
Vanmorgen ging ik al naar de markt voor het gebruikelijk; kaas, vissie, fruit. Maar meteen door naar de dijk. richting Huisduinen. Heerlijk, de zee rook heel schoon vandaag. Ik verbaas me over de verschillen in geur, per getij, per windkracht en richting en soms ook per plek aan de dijk. Soms hele grote verschillen per kilometer. Fascinerend. Op de dijk en in de duinen zag ik al vreemde luchtwezens, o ja, vliegerfestifal op het strand, Dat is een de weinige plekken waar je wel een stuk het strand op kunt, omdat er een houten plankier is neergelegd, Daar vanaf zag ik enorme octopussen, haaien, tenten, een soort reuzenrad en vele andere Jeroen Bosch-achtige wezen dansen in de wind. Ook een ogenfeestje. De duinen, zonder konijnen en de kanoroute waren een groot kado en ik ben heel blij thuisgekomen. Het leven trakteerde weer eens.

3 opmerkingen:

  1. Dat soort cadeautjes zijn altijd welkom hè.
    Genieten van alles!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zelf had ik een totaal andere dag, in Drenthe (oa naar Shakespeare openlucht theater) maar ik herken het gevoel. Helaas wil mijn gezondheid niet meewerken de laatste weken maar zo'n dagje zorgt wel weer even voor een mentale oppepper. Hopelijk volgen er nog vele van dit soort dagen!

    Groetjes Lily

    BeantwoordenVerwijderen